Cum administrați prezența online a afacerii dumneavoastră? (1)

Hired Digital/ ianuarie 24, 2020/ Articole

optimizare seo

managementul prezentei online

Oricât de mic este bugetul micii dvs. afaceri, nu vă puteți permite să nu aveți prezență online. Ținând cont de faptul că majoritatea oamenilor folosesc internetul pentru a găsi afaceri locale (s-ar putea și noi, din moment ce ne uităm la smartphone-urile noastre pentru o treime din timp de când ne trezim, alții chiar mai mult), afacerea dvs. ar putea fi invizibilă dacă nu este online.

Ce este o prezență online? Am crezut că nu veți întreba niciodată! La nivelul cel mai de bază, prezența dvs. online, uneori numită „spațiu web” sau „prezență web”, include site-ul dvs. de afaceri și conturile dvs. de socializare (Facebook, Twitter, Instagram, … ok și ce mai apare). Cu toate acestea, spre deosebire de internetul în sine, prezența dvs. online este un lucru în schimbare, viu mai degrabă, decât o investiție unică pe care o puteți face și apoi să o uitați.

SEO, designul web mobil și marketingul de conținut sunt doar câteva dintre lucrurile la care trebuie să vă gândiții când vine vorba de configurarea și menținerea prezenței dvs. profesionale pe web. Din fericire, software-ul bazat pe web, inclusiv software-ul de proiectare al site-urilor pentru afaceri mici și alte programe software-cloud, pot ajuta la simplificarea sau chiar la eliminarea multor activități de marketing online. În acest fel, veți avea mai mult timp pentru a vă dedica activității principale de a conduce afacerea.


orange.ro

Share this Post