Cum administrați prezența online a afacerii dumneavoastră? (2)

Hired Digital/ ianuarie 26, 2020/ Articole

Digital-Marketing-Team

Pune împreună echipa ta online

În funcție de dimensiunea și sfera activității dvs., este posibil să fie nevoie să angajați specialiști care să vă ajute să vă construiți site-ul și să vă promovați compania în mediul online. Serviciile unor specialiști pot fi externalizate (de exemplu, la o agenție de marketing online sau SEO) sau pot fi angajați “full time”. O persoană cu mai multe talente s-ar putea ocupa de toate lucrurile dvs. online sau este posibil să folosiți software care face toată treaba grea cu cele mai multe sau toate aceste roluri. În orice caz, aici sunt principalele aspecte de care aveți nevoie:

  • Creator de site-uri
  • Manager de social media
  • Expert SEO / marketing online
  • Creator de conținut

Dacă aveți mai multe persoane care lucrează pentru prezența dvs. web, software-ul de management al proiectelor, cum ar fi Teamwork sau LiquidPlanner, vă pot fi de ajutor în coordonarea echipei dvs. și în menținerea sarcinilor lor, mai ales dacă aveți angajați care lucrează de la distanță.

Dupa cum ziceam, externalizarea serviciilor este o alta solutie. Puteti apela la https://digital.hired.ro pentru servicii integrate pentru managementul prezenței și reputației online a afacerii dumneavoastră.


interlink.ro%20

Share this Post