Cum administrați prezența online a afacerii dumneavoastră? (4)

Hired Digital/ februarie 8, 2020/ Articole

pcmadd.com%20

Să vorbim despre SEO off-page

Așadar, acum aveți un website drăguț….dar trebuie să știți că acesta este doar o platformă pe care puteți construi prezența online a afacerii dumneavoastră. În timp ce pe website puteți implementa tehnici SEO on-page (sau on-site) este important ca site-ul dumneavostră să fie promovat în mediul online în cât mai multe locuri. Activitățile de promovare ale site-ului dumneavoastră sunt denumite generic “SEO off-page” :

Promovarea în rețele sociale – Rețelele sociale sunt importante pentru a crea o relație activă cu clienții existenți dar și pentru a aduce clienți noi.

Înregistrarea în directoare de afaceri – Este important să aveți o strategie de creștere constantă și organică a numărului și calității link-urilor care trimit către site-ul dvs. (numite și backlinks), iar înscrierea în directoare de afaceri trebuie inclusă în această strategie.

Marketing prin e-mail – Soluțiile de marketing prin e-mail precum MailChimp vă pot aduce trafic pe site însă trebuie să aveți grijă ca adresele din baza de date să fie obținute cu respectarea bunelor practici din acest domeniu dar și a legislației GDPR.

Rețele și evenimente comunitare – Uneori puteți obține backlink-uri de calitate pentru site-ul dvs. participând la evenimentele unor asociații de afaceri locale, la activități comunitare, cum ar fi sponsorizarea unei fundații, a unei echipe locale de Karate, a une oganizații de copii etc.


hostico.ro

Share this Post