Cum administrați prezența online a afacerii dumneavoastră? (5)

Hired Digital/ februarie 8, 2020/ Articole

marketing online

Hai să începem!


Marketingul online nu mai este opțional pentru companii și se depun eforturi mari în crearea și menținerea unui website de afaceri bun. Din fericire, firmele specializate au multe opțiuni pentru a atinge aceste obiective – puteți angaja o echipă dedicată sau o persoană care să se ocupe de prezența online sau să externalizați această lucrare către o agenție de webdesign.

Soluțiile software ușor de utilizat bazate pe cloud facilitează, de asemenea, proprietarii de afaceri cu puține cunoștințe tehnice sau fonduri de pornire pentru a-și crea și menține prezența pe web. De exemplu, puteți utiliza un realizator de site-uri precum Digital.Hired pentru a crea site-ul dvs. de afaceri sau puteți utiliza platforma online Shopify (sau una dintre numeroasele alternative Shopify) pentru a configura un magazin online.

orange.ro

Nu uitați de conținut. Puteți folosi chiar site-ul dvs. adăugând un conținut specific afacerii dvs.! De asemenea puteți folosi o platforma online ca Business CLUB pentru a crea și publica articole chiar dumneavoastră personal sau de către echipa care se ocupa de site-ul afacerii dvs. sau… pur și simplu să apelați la serviciile unui creator de conținut.

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru alegerea software-ului pentru a vă prezenta prezența online, vă rugăm să ne contactați și vă vom ajuta. Completați un scurt formular și un membru al echipei noastre vă va contacta cu câteva sugestii bazate pe nevoile dvs. specifice. Succes! ?


hostico.ro

Share this Post